logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: ŚWIADOMOŚĆ KONSUMENTA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Ewa Malinowska, Małgorzata Szymańska-Brałkowska.
TYTUŁ: Świadomość konsumenta w aspekcie bezpieczeństwa żywności
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: The consumer awareness in the aspect of food safety
ŹRÓDŁO: Marketing i Rynek. - 2017, R. 24, nr 7, s. 451-467
p-ISSN: 1231-7853

UWAGI: Bibliogr. 40 poz.
UWAGI: Artykuł na płycie CD
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 9.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • świadomość konsumenta
  • zapewnienie bezpieczeństwa żywnościowego
  • HACCP
  • zagrożenie

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • consumer awareness
  • ensuring the food safety
  • HACCP
  • food related hazard

    Adres url:
    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego