logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: ŻYWNOŚĆ DOMOWA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Agata Bachórz.
TYTUŁ: Hidden resources? Households' strategies for maintaining control over food: between continuity and discontinuity
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Ukryte zasoby? Strategie utrzymania kontroli nad żywnością w gospodarstwach domowych: między ciągłąścią a zmianą
ŹRÓDŁO: Studia Humanistyczne AGH. - 2018, T. 17, [nr] 2, s. 97-109
p-ISSN: 2084-3364
e-ISSN: 2300-7109

UWAGI: Bibliogr. 33 poz.
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 10.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • zaufanie do żywności
  • żywność domowa
  • ekonomia gospodarstwa domowego
  • przekaz międzypokoleniowy
  • tradycja
  • nowoczesność
  • postsocjalizm

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • food trust
  • domestic cooking
  • household economy
  • intergenerational transmission
  • tradition
  • modernity
  • post-socialism

    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego