logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: ŻYWNOŚĆ EKOLOGICZNA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
AUTORZY: Małgorzata Szymańska-Brałkowska, Grzegorz Zieliński.
TYTUŁ: Zielone linie jako doskonalenie jakości usług gastronomicznych z uwzględnieniem orientacji na klienta
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Green lines as a way to improve the quality of food services in terms of customer orientation
ŹRÓDŁO: Zarządzanie i Finanse = Journal of Management and Finance. - 2012, R. 10, nr 3, cz. 3, s. [1]-12
p-ISSN: 2084-5189

UWAGI: Bibliogr. 17 poz.
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • żywność ekologiczna
  • doskonalenie jakości usług gastronomicznych
  • orientacja na klienta

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • organic food
  • customer
  • quality improvement of food services
  • customer orientation

    Adres url:
    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
    2/2
    AUTORZY: Małgorzata Szymańska-Brałkowska, Ewa Malinowska.
    TYTUŁ: Organic food in the aspect of food safety in Poland and in the European Union
    TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Żywność ekologiczna w aspekcie bezpieczeństwa żywności w Polsce i Unii Europejskiej
    ŹRÓDŁO: Economic and Environmental Studies. - 2014, Vol. 14, no. 3, s. [313]-327
    p-ISSN: 1642-2597
    e-ISSN: 2081-8319

    UWAGI: Bibliogr. 20 poz.
    Typ publikacji: PAC
    Język publikacji: ENG
    Punktacja MNiSW: 13.000
    Słowa kluczowe w j. pol.:
  • żywność ekologiczna
  • bezpieczeństwo żywności
  • rolnictwo ekologiczne

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • organic food
  • food safety
  • food safety system
  • sustainable agriculture

    Adres url:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego