logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: ŻYWNOŚĆ MODYFIKOWANA GENETYCZNIE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Anna Kot.
TYTUŁ [ROZDZIAŁU, FRAGMENTU]: Zarządzanie ryzykiem w kontekście globalnych, społecznych i jednostkowych zagrożeń związanych z zastosowaniem osiągnięć biotechnologii
ŹRÓDŁO: W: Jednostki, grupy i społeczeństwa, 3 / Marian Kopczewski, Anna Kurkiewicz, Stanisław Mikołajczak (red. nauk.)
ADRES WYDAWNICZY: Poznań : Wydawnictwo Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa, 2015
SERIA: Paradygmaty Badań nad Bezpieczeństwem
OPIS FIZYCZNY: S. 17-28
ISBN: 978-83-65096-18-0
UWAGI: Bibliogr. 4 poz.
Typ publikacji: PMR
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • żywność modyfikowana genetycznie
  • bezpieczeństwo
  • zasada ostrożności

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • genetically modified food
  • safety
  • precautionary principle

    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego