logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: BIOTERRORYZM
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Małgorzata Wiśniewska, Agnieszka Maszota.
TYTUŁ: Zastosowanie metody CARVER+Shock w przedsiębiorstwie przemysłu ziemniaczanego
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: CARVER+Shock method application in the potato industry enterprises
ŹRÓDŁO: Zeszyty Naukowe. Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. - 2011, nr 206, s. 37-44
p-ISSN: 1689-7374

UWAGI: Bibliogr. 5 poz.
UWAGI: Tyt. tomu: Towaroznawstwo żywności w zapewnieniu potrzeb konsumenta
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • bioterroryzm
  • bezpieczeństwo żywności
  • metoda CARVER+Shock

      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego