logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: DOSKONALENIE JAKOŚCI USŁUG GASTRONOMICZNYCH
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Małgorzata Szymańska-Brałkowska, Grzegorz Zieliński.
TYTUŁ: Zielone linie jako doskonalenie jakości usług gastronomicznych z uwzględnieniem orientacji na klienta
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Green lines as a way to improve the quality of food services in terms of customer orientation
ŹRÓDŁO: Zarządzanie i Finanse = Journal of Management and Finance. - 2012, R. 10, nr 3, cz. 3, s. [1]-12
p-ISSN: 2084-5189

UWAGI: Bibliogr. 17 poz.
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • żywność ekologiczna
  • doskonalenie jakości usług gastronomicznych
  • orientacja na klienta

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • organic food
  • customer
  • quality improvement of food services
  • customer orientation

    Adres url:
    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego