logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: DOSKONALENIE ORGANIZACJI
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Bogdan Nogalski, Przemysław Niewiadomski.
TYTUŁ: Elastyczność produktowa jako przejaw zmian i determinanta doskonalenia konkurencyjnego zakładu wytwórczego : koncepcja oceny
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Product flexibility as an indication of changes and a determinant of a perfectly competitive manufacturing facility : assessment concept
ŹRÓDŁO: Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. - 2014, nr 359, s. [220]-234
p-ISSN: 1899-3192

UWAGI: Bibliogr. 16 poz.
UWAGI: Tyt. nru: Zmiana warunkiem sukcesu. Doskonałość w kształtowaniu konkurencyjności przedsiębiorstw
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 10.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • doskonalenie organizacji
  • doskonałość
  • elastyczność produktowa
  • konkurencyjność
  • wiedza
  • uczenie się organizacji

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • improvement of organization
  • excellence
  • product flexibility
  • competitiveness
  • knowledge
  • learning of organization

    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego