logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: GASTRONOMIA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
AUTORZY: Ewa Malinowska, Małgorzata Wiśniewska.
TYTUŁ [ROZDZIAŁU, FRAGMENTU]: Zastosowanie wybranych metod zarządzania jakością do oceny poziomu jakości usług gastronomicznych
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Applying selected quality management methods to assess the quality level of gastronomy services
ŹRÓDŁO: W: Determinanty zarządzania jakością życia : usługi i żywność = Quality of life management determinants : the services and food / pod red. nauk. Tadeusza Sikory i Urszuli Balon
ADRES WYDAWNICZY: Kraków : Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2012
OPIS FIZYCZNY: S. 192-219
ISBN: 978-83-929209-6-0
UWAGI: Bibliogr. 36 poz.
Typ publikacji: PMR
Język publikacji: POL
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • jakość
  • usługi
  • gastronomia

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • quality
  • services
  • gastronomy

    2/2
    AUTORZY: Ewa Malinowska, Małgorzata Szymańska-Brałkowska.
    TYTUŁ: Marnotrawstwo żywności w zakładach żywienia zbiorowego
    TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Food waste in catering facility
    ŹRÓDŁO: Marketing i Rynek. - 2018, R. 25, nr 9, s. 594-607
    p-ISSN: 1231-7853

    UWAGI: Bibliogr. 25 poz.
    UWAGI: Artykuł na płycie CD
    Typ publikacji: PAC
    Język publikacji: POL
    Punktacja MNiSW: 9.000
    Słowa kluczowe w j. pol.:
  • marnotrawstwo żywności
  • gastronomia
  • zakłady żywienia zbiorowego

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • food waste
  • gastronomy
  • catering facility

    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego