logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
AUTORZY: Małgorzata Szymańska-Brałkowska.
TYTUŁ: Konsument wobec zagrożeń bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Consumer and food related risks in the area of food safety in the European Union
ŹRÓDŁO: Zarządzanie i Finanse = Journal of Management and Finance. - 2012, R. 10, nr 3, cz. 2, s. [84]-93
p-ISSN: 2084-5189

UWAGI: Bibliogr. 7 poz.
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • bezpieczeństwo żywności
  • jakość żywności
  • konsument
  • Unia Europejska

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • food safety
  • food quality
  • consumer
  • European Union

    Adres url:
    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
    2/3
    AUTORZY: Małgorzata Wiśniewska.
    TYTUŁ: (Pozornie) dobrowolne schematy certyfikacji żywności
    TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: (Apperently) voluntary food quality schemes
    ŹRÓDŁO: Zarządzanie i Finanse = Journal of Management and Finance. - 2014, R. 12, nr 1, s. 183-194
    p-ISSN: 2084-5189

    UWAGI: Bibliogr. 12 poz.
    Typ publikacji: PAC
    Język publikacji: POL
    Punktacja MNiSW: 10.000
    Słowa kluczowe w j. pol.:
  • jakość żywności
  • certyfikacja
  • ocena zgodności
  • "prywatne prawo żywnościowe"

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • food quality
  • certification
  • conformity assessmen
  • "private food law"

    Adres url:
    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
    3/3
    AUTORZY: Małgorzata Z. Wiśniewska.
    TYTUŁ: System HARPC - nowy oręż w służbie bezpieczeństwa żywności
    TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: HARPC system - the new weapon in the service of food safety
    ŹRÓDŁO: Problemy Jakości. - 2016, R. 48, nr 9, s. 13-19
    p-ISSN: 0137-8651
    e-ISSN: 2449-9862

    UWAGI: Bibliogr. 19 poz.
    Typ publikacji: PAC
    Język publikacji: POL
    Punktacja MNiSW: 11.000
    Słowa kluczowe w j. pol.:
  • jakość żywności
  • bezpieczeństwo żywności
  • ryzyko
  • system HARPC

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • food quality
  • food safety
  • risk
  • HARPC system

    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego