logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: KULINARIA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Marta Turska.
TYTUŁ: Kulinarische Phraseologismen zwischen Kulturspezifik und Universalität
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Culinary phraseology - between cultural specificity and universalism
ŹRÓDŁO: Studia Germanica Gedanensia. - 2015, 33, s. 163-177
p-ISSN: 1230-6045

UWAGI: Bibliogr. 43 poz.
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: GER
Punktacja MNiSW: 8.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • frazeologizm
  • frazeologia
  • kulinaria
  • pochodzenie

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • phraseme
  • phraseology
  • culinary
  • origin

      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego