logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
AUTORZY: Małgorzata Wiśniewska, Anna Zamojska.
TYTUŁ: Food safety culture assessment examplified by two companies
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Ocena kultury bezpieczeństwa żywności na przykładzie dwóch zakładów
ŹRÓDŁO: Żywność. Nauka. Technologia. Jakość = Food. Science. Technology. Quality. - 2015, R. 22, nr 2, s. 197-207
p-ISSN: 1425-6959

UWAGI: Bibliogr. 16 poz.
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 15.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • bezpieczeństwo żywności
  • kultura bezpieczeństwa żywności
  • ocena

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • food manufacturing companies
  • food safety
  • food safety culture
  • assessment

    Adres url:
    DOI:
    2/2
    AUTORZY: Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska, Kinga Piekarska.
    TYTUŁ: Kultura bezpieczeństwa żywności w teorii i praktyce
    TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Food safety culture in theory and practice
    ŹRÓDŁO: Problemy Jakości. - 2018, R. 50, nr 11, s. 7-15
    p-ISSN: 0137-8651
    e-ISSN: 2449-9862

    UWAGI: Bibliogr. 38 poz.
    Typ publikacji: PAC
    Język publikacji: POL
    Punktacja MNiSW: 11.000
    Słowa kluczowe w j. pol.:
  • kultura organizacyjna
  • kultura bezpieczeństwa żywności
  • pomiar

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • organizational culture
  • food safety culture
  • assessment

    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego