logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: OCENA
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/5
AUTORZY: Sylwia Celińska, Zdzisław Nieckarz.
TYTUŁ: Wartość kompetencji zawodowych pracowników w ocenie pracodawców
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: The value of professional competence in the assessment of employers
ŹRÓDŁO: Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Administracji i Biznesu im. Eugeniusza Kwiatkowskiego w Gdyni. - 2012, z. 18, s. 54-66
p-ISSN: 1428-7889

UWAGI: Bibliogr. 12 poz.
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: POL
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • kompetencje
  • ocena
  • pracownik
  • praktyka biznesu

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • competence
  • evaluation
  • employee and business practice

    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
    2/5
    AUTORZY: Paweł Galiński.
    TYTUŁ: Możliwości finansowania inwestycji przez gminy w Polsce w latach 2010-2012
    TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Possibilities of financing investments in the communes in Poland between 2010-2012
    ŹRÓDŁO: Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Szczecińskiego. Finanse, Rynki Finansowe, Ubezpieczenia. - 2014, nr 65, s. [71]-82
    p-ISSN: 1733-2842

    UWAGI: Bibliogr. 25 poz.
    UWAGI: Tyt. nru: Zarządzanie finansami w przedsiębiorstwach i jednostkach samorządu terytorialnego
    Typ publikacji: PAC
    Język publikacji: POL
    Punktacja MNiSW: 9.000
    Słowa kluczowe w j. pol.:
  • inwestycje
  • gminy
  • ocena
  • wskaźniki
  • taksonomia

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • investments
  • communes
  • appraisal
  • indicators
  • taxonomy

    Adres url:
    3/5
    AUTORZY: Małgorzata Wiśniewska, Anna Zamojska.
    TYTUŁ: Food safety culture assessment examplified by two companies
    TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Ocena kultury bezpieczeństwa żywności na przykładzie dwóch zakładów
    ŹRÓDŁO: Żywność. Nauka. Technologia. Jakość = Food. Science. Technology. Quality. - 2015, R. 22, nr 2, s. 197-207
    p-ISSN: 1425-6959

    UWAGI: Bibliogr. 16 poz.
    Typ publikacji: PAC
    Język publikacji: ENG
    Punktacja MNiSW: 15.000
    Słowa kluczowe w j. pol.:
  • bezpieczeństwo żywności
  • kultura bezpieczeństwa żywności
  • ocena

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • food manufacturing companies
  • food safety
  • food safety culture
  • assessment

    Adres url:
    DOI:
    4/5
    AUTORZY: Paweł Galiński.
    TYTUŁ: Problemy oceny wydatków jednostek samorządu terytorialnego
    TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Problems of the assessment of expenditures of local governments
    ŹRÓDŁO: Acta Elbingensia : kwartalnik naukowy Elbląskiej Uczelni Humanistyczno-Ekonomicznej. - 2016, T. 29, nr 2, s. 121-133
    p-ISSN: 1730-9980

    UWAGI: Bibliogr. 21 poz.
    Typ publikacji: PAC
    Język publikacji: POL
    Punktacja MNiSW: 4.000
    Słowa kluczowe w j. pol.:
  • ocena
  • wydatki
  • jednostka samorządu terytorialnego

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • assessment
  • expenditures
  • local government

    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
    5/5
    AUTORZY: Błażej Lepczyński.
    TYTUŁ: Rating jako narzędzie oceny wiarygodności kredytowej przedsiębiorstw na polskim rynku obligacji
    TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Credit rating as a tool for creditworthiness assessment on the Polish corporate bond market
    ŹRÓDŁO: Zarządzanie i Finanse = Journal of Management and Finance. - 2017, R. 15, nr 2/2, s. 61-76
    p-ISSN: 2084-5189

    UWAGI: Bibliogr. 29 poz.
    Typ publikacji: PAC
    Język publikacji: POL
    Punktacja MNiSW: 10.000
    Słowa kluczowe w j. pol.:
  • rating
  • obligacje
  • ocena

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • rating
  • bonds
  • assessment

      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego