logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: PRODUKT
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
AUTORZY: Karolina Pomierska, Justyna Rawa, Karolina Nosek, Natalia Datta, Małgorzata Leszczyńska, Aleksandra Kraszewska, Justyna Jańczuk, Monika Rysnik, Marta Tucka.
TYTUŁ: Potencjał marki Limito na trójmiejskim rynku usług gastronomicznych
ŹRÓDŁO: Nasze Studia : zeszyty studenckie Wydziału Ekonomicznego Uniwersytetu Gdańskiego. - 2011, nr 5, s. 205-211
p-ISSN: 1731-6707

UWAGI: Bibliogr. w przypisach
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 1.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • badanie rynku
  • analiza rynku
  • ryby
  • owoce morza
  • zaopatrzenie
  • dostawcy
  • spontaniczna znajomość marki
  • wspomagana znajomość marki
  • wizerunek
  • charakterystyka dostaw
  • asortyment
  • produkt

    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
    2/3
    AUTORZY: Przemysław Niewiadomski, Bogdan Nogalski.
    TYTUŁ: Kryteria konkurencyjności wyrobów w elastycznej organizacji : perspektywa wytwórcy
    TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Competition criteria of products at a flexible organization : manufacturer's perspective
    ŹRÓDŁO: Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. - 2014, nr 340, s. [509]-524
    p-ISSN: 1899-3192

    UWAGI: Bibliogr. 16 poz.
    UWAGI: Tyt. nru: Nowe kierunki w zarządzaniu przedsiębiorstwem - wiodące orientacje
    Typ publikacji: PAC
    Język publikacji: POL
    Punktacja MNiSW: 10.000
    Słowa kluczowe w j. pol.:
  • produkt
  • ocena atrakcyjności wyrobu
  • siedmiokryterialny model
  • zakład wytwórczy

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • product
  • product attractiveness rating
  • seven-criterion model
  • manufacturing facility

    DOI:
    3/3
    AUTORZY: Sylwia Badowska, Liwia Delińska.
    TYTUŁ: Media społecznościowe jako źródło absorpcji i dzielenia się informacją o produktach i ich oferentach przez pokolenie Y
    TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Social media as a source for the absorption and sharing information of products and their bidders by the Y generation
    ŹRÓDŁO: Marketing i Rynek. - 2018, R. 25, nr 4, s. 18-26
    p-ISSN: 1231-7853

    UWAGI: Bibliogr. 26 poz.
    Typ publikacji: PAC
    Język publikacji: POL
    Punktacja MNiSW: 9.000
    Słowa kluczowe w j. pol.:
  • media społecznościowe
  • proces zakupowy
  • absorpcja informacji
  • dzielenie się informacją
  • źródło informacji
  • produkt
  • pokolenie Y

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • social media
  • purchasing process
  • absorption of information
  • sharing information
  • information source
  • product
  • generation Y

    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego