logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: USŁUGI GASTRONOMICZNE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Grzegorz Zieliński, Małgorzata Szymańska-Brałkowska.
TYTUŁ: Obszary projakościowe i prośrodowiskowe podlegające doskonaleniu w usługach gastronomicznych
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Quality and environmental management areas which could be continuously improved in catering industry
ŹRÓDŁO: Zarządzanie i Finanse = Journal of Management and Finance. - 2012, R. 10, nr 3, cz. 1, s. [305]-317
p-ISSN: 2084-5189

UWAGI: Bibliogr. 8 poz.
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • zarządzanie jakością
  • zarządzanie środowiskowe
  • usługi gastronomiczne
  • ciągłe doskonalenie

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • quality management
  • environmental management
  • catering industry

    Adres url:
    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego