logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: USŁUGI GASTRONOMICZNEJ
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Ewa Malinowska.
TYTUŁ: Percepcja jakości i bezpieczeństwa żywnościowego w opinii klienta wewnętrznego sektora usług gastronomicznych
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: The perception of quality and food safety in the opinion of internal customer of the food services sector
ŹRÓDŁO: Marketing i Rynek. - 2016, R. 23, nr 7, s. 521-538
p-ISSN: 1231-7853

UWAGI: Bibliogr. 31 poz.
UWAGI: Artykuł na płycie CD
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 9.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • jakość
  • bezpieczeństwo żywności
  • klient wewnętrzny
  • usługi gastronomicznej

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • quality
  • food safety
  • internal client
  • catering services

    Adres url:
    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego